Menu
Your Cart

Let op!  De prijzen op deze website zijn van toepassing bij levering in Hongarije! Ga voor levering in Oostenrijk en Zuid Duitsland naar www.hollandsnackexpress.com 

Kleinverpakking

Kleinverpakking met Hollandse snacks. 

Lekker om uit te proberen of om te combineren met andere snacks!

Ambachtelijke worstenbroodjes - 6 stuks
Aanbieding
Model: zak6worstenbroodjes
Worstenbroodje a 80 gramVerpakking met 6 stuks*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 8,65 € 9,64
Excl. tax:€ 6,81
Merk: Elite snacks Model: zak5bamischijven
Bamischijf met huisgemaakte mie en rijk gevuld met stukjes varkensvlees en groenten.5 stuks per verpakking*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 9,98
Excl. tax:€ 7,86
Merk: Elite snacks Model: zak20bitterballen
De echte Hollandse rundvlees bitterballen in Oostenrijk. Verpakking met 20 stuks*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 10,39
Excl. tax:€ 8,18
Merk: Jumbo vd Hanos Model: zak8frikandellen
Hollandse frikandellen in Oostenrijk te koop. Heerlijk met een beetje mayonise, als frikandel speciaal met mayo, curry en uitjes of lekker een broodje frikandel! Verpakking met 8 frikandellen*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vri..
€ 9,96
Excl. tax:€ 7,84
Merk: Ad van Geloven Model: zak5garnalenkroketten
Ad van Geloven Garnalenkroketten met een ragout van Noordzeegarnalen leverbaar in Oostenrijk.5 stuks per verpakking*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 9,64
Excl. tax:€ 7,59
Merk: Willie Dokter Model: 10 stuks gehaktballen
10 stuks Voorgebraden gehaktballen. ..
€ 20,32
Excl. tax:€ 16,00
Merk: Elite snacks Model: zak5goulashkroket
Goulash kroket met 20% rundvlees en een heerlijke goulash kruidenmix. Verpakking met 5 stuks*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 9,93
Excl. tax:€ 7,82
Merk: Jumbo vd Hanos Model: zak10hamburgers
Voorgegaarde hamburgers. Lekker makkelijk te bereiden op de barbecue, in de pan, oven of frituur.Lekker op een broodje of bij de friet!Verpakking met 10 hamburgers*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpa..
€ 12,00
Excl. tax:€ 9,45
Merk: Jumbo vd Hanos Model: zak8kaassouffle
Kaassoufle, goed gevuld met kaas in een lekker korstje. Verpakking met 8 kaassoufles*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 10,80
Excl. tax:€ 8,50
Merk: Van Dobben Model: zak4kalfskroket
Kalfsvleeskroketten  4 stuks per verpakking*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 9,64
Excl. tax:€ 7,59
Merk: Jumbo vd Hanos Model: zak5kipcorn
Snack van kippenvlees in een knapperig korstje van cornflakes. Kipcorn / KipstickVerpakking met 5 kipcorns*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 12,26
Excl. tax:€ 9,65
Merk: Elite snacks Model: zak8kroketten
De echte Hollandse rundvlees kroketten in Oostenrijk. Verpakking met 8 kroketten*** Voor de kleinverpakkingen worden de diepgevroren snacks door Holland Snack Express in onze eigen vriesruimte omgepakt in vacuüm verpakkingen. ***..
€ 12,69
Excl. tax:€ 9,99
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 21
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.